Om oss


ALECTO ?

Finns det sol så finns det skugga. Vilket är bra. Skugga skonar, skyddar och svalkar. Vi på ALECTO SOLSKYDD specialiserar oss på att bemästrat skugga i och runt hemmet och använder kvalitativa solskyddsprodukter som är byggvarubedömda eller godkända i Sundahus för att vara säkra på att du får det bästa tänkbara.

Vi kan tillgodose alla dina behov när det kommer till rulljalusier, solskydd och uterumslösningar. 

ALECTO har tillgång till de mest sofistikerade lösningarna på marknaden – helt anpassade efter dig, vår kund. Vi ser till att du kan tillhandahålla utmärkt kvalitet och komfort på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt. Varje dag. Du kan vara säker på att Alecto kommer hålla sina ord - både idag och imorgon.Vad gör vi?

ALECTO använder solskydd som skyddar från vind, sol och regn. Vi svalkar på sommaren och isolerar på vintern. Vi hjälper dig även att hålla oinbjudna gäster, från insekter till inkräktare, på behörigt avstånd. 

 Vi strävar efter att förbättra livskvaliteten. Ett optimalt klimat både inom- och utomhus garanterar en härlig upplevelse. Flera av våra produkter är automatiserade, vilket gör vardagen ännu smidigare. Ljus och skugga är grundpelare när det kommer till attraktiva interiörer och exteriörer. Låt kreativiteten flöda med markiser och screens som skyddar mot starkt solsken. 

När vertikalmarkiserna är nere får du ett inbjudande och bekvämt vardagsrum. Vi blåser liv i skuggan i alla hem, från nybyggen till renoveringar. solskydd ger mörkläggning i sovrummet, de dämpar även ljud så att du får en god natts sömn. 

Vi ger dig även sinnesro med standardgaranti på minst fem år på komplett produktsammansättning. Tack vare våra leverantörers höga kvalitetskrav har våra produkter en oslagbar livslängd. Vi drar även vårt strå till stacken för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Vi har till exempel minskat mängden förpackning med hälften och återhämtar så mycket råmaterial som möjligt från produktionsprocessen. 

Våra leverantörer har lett vägen inom hållbarhet i många år.